top of page

Over ons

In 1973 is Arie Groenewegen samen met zijn compagnon begonnen met Steegro Banden aan de Woudseweg. Arie Groenewegen is na 5 jaar samen werken alleen door gegaan met het bedrijf.

 

Er waren toendertijd niet zo veel hulpmiddelen voor het de- en monteren van banden. Het werk was toen al heel zwaar. Door de tijd heen zijn er veel veranderingen geweest ten behoeve van apparatuur als hulp middel. Na een aantal jaren bleek het dat de zaak in Den Hoorn toch nog wat te klein begon te worden en werd er een oplossing gezocht. Deze oplossing werd in 1992 gevonden door middel van een hal in Delft aan de Marconiweg 19a. Op dit adres is toen de vrachtwagen afdeling uitgebreid.

 

Hierdoor was het ook mogelijk om in Den Hoorn ook wat meer ruimte te krijgen voor het andere werk. In 2006 heeft Arie Groenewegen de zaak over gedragen aan zijn zoon Arien Groenewegen. Arien Groenewegen heeft het vak van zijn vader goed kunnen leren doordat hij al 14 jaar in de zaak actief bezig was.

Sinds 2022 is Dyon, de zoon van Ariën, ook regelmatig te vinden in de werkplaats. Naast zijn opleiding is hij graag aan het werk bij Steegro Banden.

Ariën en Dyon 17-08-2023.jpg
bottom of page